RYBÍZOVÝ ROSOL.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: Asi 2 kg červeného a černého rybízu na 2 l šťávy, 1,2 kg krystalového cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Stejné množství červeného a černého rybízu umyjeme. Odstopkujeme a v smaltované nádobě zalijeme vodou tak, aby v ní byl rybíz ponořený. Potom ho vaříme, až pustí šťávu. Na hrnec připevníme šátek tak, aby nebyl napnutý a do prohlubně nalijeme uvařený rybíz. Necháme pomalu odkapávat. Šťávu slijeme, odměříme a vaříme za stálého sbírání pěny, dokud nezůstane polovina objemu. Přidáme cukr a vaříme, dokud nezrosolovatí. Horký rosol nalijeme
do menších sklenic a po vychladnutí uzavřeme.



RYBÍZOVÝ ROSOL. RYBÍZOVÝ ROSOL.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1359 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz